De ce avem nevoie de referendum?

De ce avem nevoie de referendum?

De ce statul ocrotește și susține prin intermediul CĂSĂTORIEI relația dintre UN BARBAT si O FEMEIE?

Relația între un bărbat și o femeie este singura care asigură nașterea, creșterea și educația copiiilor, fiind modelul universal, pentru perpetuarea umanității. Din acest motiv statul conferă acestei relații cel mai înalt grad de protecție prin instituția CĂSĂTORIEI.

Ce se întâmplă în Europa? Două femei se pot căsători între ele, doi bărbați se pot căsători între ei.

România nu poate face abstracţie de procesul de redefinire a căsătoriei în Europa. In ultimii ani, 16 ţări au legalizat căsătoriile între persoane de același sex și 12 au iniţiat parteneriate civile pentru uniunile unisex, o treaptă în legalizarea acestui tip de căsătorie.

Un numar de 14 tări au menționat in Constituțiile lor definiția naturală a căsătoriei, pentru a o proteja.

Care sunt efectele “căsătoriilor” între persoane cu orientare homosexuală (experiența altor țări)?

Adopția de copii

Doi bărbati vor putea sa înfieze un copil. Studiile și mărturiile cutremurătoare ale copiilor crescuți în astfel de cupluri arată traumele prin care aceștia trec.

Mark Regnerus
– sociolog-“Adulții din familii cu părinți de același sex sunt predispuși către homosexualitate”
Sursa (aici)
Dawn Stefanowicz
crescută în cuplu homosexual – „Eram doar un copil, dar mă expunea la activitate sexuală explicită.”
Sursa (aici)
Lewis Freeman
-crescut în cuplu homosexual- „M-a lăsat traumatizat din punct de vedere emoțional și mi-a transmis o stare de confuzie.”
Sursa (aici) 

 

Reeducarea copiilor prin intermediul școlii

De la vârste mici, în școala, copii vor fi învățați că două fete se pot căsători între ele și doi băieți se pot căsători între ei. Comportamentul homosexual le va fi prezentat ca o alternativă normală în viata. Iată ce vor citi copiii în școlă:

KING & KING, o poveste de dragoste între doi prinți care se iubesc si se căsătoresc Travestitul „Xochi Mochi”, invitat să le citească povești copiilor la librăria publică KARLIS a devenit KARLINA, o poveste în care un băiețel se crede fată și își schimbă genul

 

Limitarea libertății de exprimare și credință

Cei care își manifestă dezacordul față de căsătoria între persoane de același sex sunt amendați, concediați și trimiși la cursuri de reeducare.

Kim Davis, functionar public din SUA, condamnată la închisoare pentru refuzul de a semna un certificat de “căsătorie” pentru un cuplu homosexual Leon Danaila, medic neurochirug ROMÂN, amendat cu suma de 2000 de lei pentru declaraţii “discriminatorii” la adresa comunităţii LGBT. Elaine Huguenin, fotograf din SUA, dată în judecată, amendată și falimentată pentru refuzul de a face poze la o nuntă de homosexuali.